Service af varmepumper og klimaanlæg

Vi har mange års erfaring med service og vedligeholdelse af varmepumper, aircondition og mindre køle/frostanlæg. Vi efteruddanner os løbende, og hjælper både private og virksomheder til driftsikre og effektive varme, køle og klimaanlæg.

Lovgivningen siger der skal udføres årlige serviceeftersyn på køle og varmepumper, med en kølemiddelfyldning på mere 1. kg. Vores fornuft og erfaring siger det er rigtig god idë uanset fyldning, fordi det sikrer et sundt, driftsikkert og effektivt anlæg med lang levetid.

Kontakt os for aftale om lovpligtigt eftersyn, så kontakter vi dig fremover.

Pris for det lovligpligtige årlige eftersyn inklusiv moms:

Luft til luft varmepumper:

Kr. 995,-

Luft til vand varmepumper:

Kr. 1.195,-

Klimaanlæg/aircondition: (Erhverv)

Pris ifølge aftale

Vi tilbyder også service af køle og frostrum, og beregner pris efter besigtigelse. En typisk pris for et 10 m3 køle frostrum, ligger på kr. 1.195,00 ex. moms alt efter placering og køleeffekt. Benyt vores kontaktformular eller ring til os på telefon +45 3215 1199.

De opgivne priser indeholder ingen reservedele. Såfremt der er defekter på anlægget, vil disse efter aftale med kunden blive repareret. Arbejdstid der overstiger eftersynets normaltid vil blive faktureret til normalpris med fratræk af 10%. Reservedele, eks. kølemiddel, faktureres til normalpris.

Solforbindelsen samarbejder med markedets førende producenter af indeklimaløsninger.

Vi servicerer og reparerer varmepumper fra kendte mærker på det danske marked der blandt andet tæller: ATC, Panasonic, Appliance, Mitsubishi, Zibro, Daikin, Heatmax, Sanyo, LG, Carrier, Toshiba, Haier, Andes, Electrolux, Bosch, Technibel og mange flere.

Vores kompetencer dækker også klimaanlæg fra ovenstående leverandører, så tøv ikke med at kontakte Solforbindelsen.

Kontakt os på:

32 15 11 99 eller info@solforbindelsen.dk for uforpligtende tilbud.