Klima- og varmepumpe montage

Vi har stor rutine i montering af varmepumper og klimaanlæg. Vores erfaring tæller mere end 3000 unikke montager, og sikrer dig kompetent rådgivning, optimal placering og en skarp pris på løsning af enhver opgave.

Vi er autoriseret forhandler og installatør af de fleste anerkendte mærker, og tilbyder professionel levering og montering af varmepumper til skarpe priser. Her på siden finder du pris og indhold af vores standard montager.

Standard montage luft-luft inkl. moms: (Væg/gulv)

Kr. 4.000,-

Inden montage påbegyndes, vejleder vi dig om det optimale sted at montere. Vi måler op og borer hul i din væg (træ og mursten) til rør og ledning. Indedel ophænges. Udedel placeres efter aftale med dig det optimale sted og der monteres rørkanaler (perlehvid). Rør (3 meter, mere kan tilkøbes) forbindes imellem inde og udedel og installationen trykprøves. Installationen evakueres og ledningsforbindelser imellem inde og udedel forbindes. Kølemiddel åbnes og anlægget tilsluttes eksisterende elinstallationer. Anlægget opstartes og afprøves og du får en grundig instruktion i anlæggets funtioner. Vi rydder naturligvis op efter endt arbejde.


Erhvervsmontage:

Pris ifølge aftale

Køle, frost og klimaanlæg monteres altid efter aftale da opgaverne typisk varierer meget. Kontakt os for nærmere info.

Standard montage luft-luft inkl. moms (Kassette)

Kr. 8.000,-

Inden montage påbegyndes, vejleder vi dig om det optimale sted at montere. Vi laver udskæring i loftsbeklædning 60x60 cm. (Træ, gips, puds), opbygger trækonstruktion til ophæng (på loftet), indedel/kasette ophænges i gevindstænger og ramme monteres. Vi monterer kondenspumpe,  måler op og borer hul i din væg (træ og mursten) til rør, slange og ledning. Udedel placeres efter aftale med dig det optimale sted, og der monteres udvendig rørkanal (perlehvid) rør, ledning, kondensslange (6 meter, mere kan tilkøbes) forbindes imellem inde og udedel og installationen trykprøves. Installationen evakueres og ledningsforbindelser imellem inde og udedel forbindes. Kølemiddel åbnes og anlægget tilsluttes eksisterende elinstallationer. Anlægget opstartes og afprøves og du får en grundig instruktion i anlæggets funtioner. Vi rydder naturligvis op efter endt arbejde.

Standard montage luft-vand inkl. moms: (kun køl)

Kr. 6.500,-

Montage af luft til vand varmepumper foregår på forskellige måder, men det ene af de oftest benyttede modeller er, hvor der leveres en indedel og en udedel, der så skal forbindes med kølerør. I vores montage indgår følgende: Anbringelse af udedel. Boring af hul i væg, kabler og rør forbindes (5 meter, mere kan tilkøbes), trykprøvning af anlæg, tomsugning af anlæg og rør fyldes med kølemiddel. Anlægget skal være tilsluttet vvs installationen, og påfyldt vand, så det kan indkøres. Rør og ledning anbringes så vidt muligt i hvide rørkanaler.

Oplys altid hvis hvis væggen der skal bores igennem er beton, kampesten, eller lignende, da dette ikke er omfattet af en standard montage. Udføres vha. kerneboremaskine mod merpris om muligt.