Aircondition og klimaanlæg

Vi er specialister i indeklimaløsninger baseret på effektive og miljøvenlige varmepumper. Kvalitets varmepumper er klimaanlæg og kan både køle, varme, affugte og rense indeluften. Med en korrekt dimensioneret løsning, baseret på en eller flere varmepumper, sikres en stabil og behagelig temperatur uanset årstid. Kombineret med passende ventilation, er du sikret et sundt indeklima.

Det behøver ikke koste en formue, og for de fleste virksomhederer er aircondition en god forretning. Godt indeklima er ikke kun et spørgsmål om komfort, men om arbejdsmiljø, produktivitet og kundeoplevelser. Veloplagte medarbejdere og veltilpasse kunder giver økonomisk gevinst, og sikrer kort tilbagebetalingstid på klimaanlæg.

TRUSTPILOT STJERNER_solforbindelsen.dk

"SUPER AFTALER OG SERVICE SPOT ON"

Virkeligt et firma med service begrebet helt ind under huden. Et firma som gør en dyd ud af, at en aftale er en aftale. Vi vil anbefale firmaet til alle. ******
- Bernt, Rigshospitalets Kollegium

 Daikin Varmepumper Aircondition Autoriseret Forhandler

Professionel rådgivning

Kontor, butik, lager eller blot soveværelset. Uanset hvilken løsning du søger, kan vi hjælpe med professionel rådgivning, og levere en skræddersyet løsning til en skarp pris.

Energieffektive og miljøvenlige klimaanlæg, baseret på kvalitets produkter fra Daikin, Inventor, Mitsubishi mfl.

 

 Mitsubishi Heavy Industries Varmepumper Aircondition Autoriseret Forhandler

Kontakt os for tilbud

Ring 32 15 11 99 eller benyt vores kontaktformular>

  • Høj faglighed

  • Oprigtig service

  • Jordnære priser

 

 Mitsubishi Electric Varmepumper Aircondition Autoriseret Forhandler